Camera 7 – Camera triple superioară

Camera 7 – Camera triple superioară

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS !

Rezervare Online

Își poți rezerva camera sau apartamentul  în regim hotelier direct de pe website-ul nostru

Cazare de Lux

Confortul superior oferit de atenția la fiecare detaliu și finisajele de lux ale imobilului nostru vin să vă asigure o vizită plăcută a orașului Bistrița.

Parcarea se poate face langa imobilul noastru si este 100% gratuita pe timpul vizitei dumneavoastră. Pentru a asiugra un grad de siguranta mai mare avem instalate system de supraveghere CCTV.

Camera 7 are 37,5 mp, dotată cu baie cu cadă, chicinetă, uscător de păr, prosoape, pat dublu king-size și pat single copil. Orientarea camerei este sudică, cu vedere care străzile Petre Ispirescu și 1 Decembrie.

TV ecran plat si canale TV prin Telekom, Wi-fi gratuit, loc de parcare lângă clădire. Oferim cafea și snacks la locație.

Ce beneficii aveti?

Compania noastră va pune la dispoziție toate informațiile necesare de care aveți nevoie pentru o vizită cât mai plăcută în orașul Bistrița și vă oferă cazare în cele mai bune condiții de confort și securitate.

Toate spațiile noastre de cazare sunt prevăzute cu supraveghere video, iar zona in care se afla camerele în regim hotelier asigură atât liniștea necesară odihnei cât și distanțe foarte scurte până la magazinele de cartier, instituții etc.

Toți clienții noștri se vor bucura de cupoane de reduceri la centrul wellness de la demisolul imobilului in care sunt situate.

Detalii

Prețul 290 lei pe noapte

Disponibilitate

Forumlar rezervare

Câmpurile cu * sunt obligatorii.Rezervă din 1 camere disponibile.

Camera 7 – Camera triple superioară is available for selected dates.

Lasă un răspuns

Close Menu