Camera 8 – dublă superioară

Camera 8 – dublă superioară

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS !

 

Rezervare Online

Îți poți rezerva camera sau apartamentul  în regim hotelier direct de pe website-ul nostru .

Cazare de Lux VEZI TUR VIRTUAL AICI

Confortul superior oferit de atenția la fiecare detaliu și finisajele de lux ale imobilului nostru vin să vă asigure o vizită plăcută a orașului Bistrița.

Parcarea se poate face lângă imobilul nostru si este 100% gratuita pe timpul vizitei dumneavoastră. Pentru a asigura un grad de siguranță mai mare avem instalate sistem de supraveghere CCTV.

Camera 8 are 24,5 mp, dotată cu baie cu duș, uscător de păr, prosoape, pat dublu king-size și aer condiționat. Orientarea camerei este nordică cu vedere la străzile Cerbului și Petre Ispirescu.

TV ecran plat si canale TV prin Telekom, Wi-fi gratuit, loc de parcare lângă clădire. Oferim cafea și snacks la locație.

DOTĂRI

Ce beneficii aveți?

Compania noastră va pune la dispoziție toate informațiile necesare de care aveți nevoie pentru o vizită cât mai plăcută în orașul Bistrița și vă oferă cazare în cele mai bune condiții de confort și securitate.

Toate spațiile noastre de cazare sunt prevăzute cu supraveghere video, iar zona in care se afla camerele în regim hotelier asigură atât liniștea necesară odihnei cât și distanțe foarte scurte până la magazinele de cartier, instituții etc.

Toți clienții noștri se vor bucura de cupoane de reduceri la centrul wellness de la demisolul imobilului in care sunt situate.

Detalii

Close Menu