Camera 1 – cameră double

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS ! Camera 1 are 16,7 mp, dotată cu baie cu duș, uscator de par, prosoape, pat dublu. Orientarea camerei este sudică, cu vedere care străzile Petre Ispirescu și 1 Decembrie. TV ecran plat si canale TV prin Telekom, Wi-fi gratuit, loc de parcare lângă clădire.

Continue Reading

Camera 2 – cameră double

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS ! Camera 2 are 20,3  mp, dotată cu baie cu duș, uscător de păr, prosoape, pat dublu king size. Orientarea camerei este nordică cu vedere la străzile Cerbului și Petre Ispirescu. TV ecran plat și canale TV prin Telekom, Wi-fi gratuit, loc de parcare lângă clădire, cafea și snacks la locație.

Continue Reading

Camera 3 – camera double

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS ! Camera 3 are 17,7 mp, dotată cu baie cu duș, uscător de păr, prosoape, pat dublu. Orientarea camerei este sudică, cu vedere care străzile Petre Ispirescu și 1 Decembrie. TV ecran plat și canale TV prin Telekom, Wi-fi gratuit, loc de parcare lângă cladire

Continue Reading
Close Menu