Camera 5 – dublă de lux

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS ! Camera 5 are 30,2 mp, dotată cu baie cu duș, uscător de păr, prosoape, pat dublu king-size. Orientarea camerei este sudică, cu vedere care străzile Petre Ispirescu și 1 Decembrie. TV ecran plat și canale TV prin Telekom, Wi-fi gratuit, loc de parcare lângă clădire. Camera este dotată cu fotoliu pentru masaj.

Continue Reading

Camera 6 – dublă de lux

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS ! Camera 6 are 25,9 mp, dotată cu baie cu duș, uscător de păr, prosoape, pat dublu king-size. Orientarea camerei este nordică cu vedere la străzile Cerbului și Petre Ispirescu. TV ecran plat si canale TV prin Telekom, Wi-fi gratuit, loc de parcare lângă clădire. Camera este dotată cu fotoliu de masaj.

Continue Reading

Apartament cu 2 camere

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS ! Apartamentul are 96 mp și include două dormitoare, o baie, TV cu ecran plat curbat cu canale prin satelit, o zonă de luat masa, o bucătărie și un living foarte spațios. Apartamentul se afla situat la mansarda caldirii și se bucură de o poziționare sudică, ceea ce ii oferă lumină naturală pe întreaga perioada a zilei. Apartamentul este dotat cu scaun de masaj. Apartamentul este dotat cu wi-fi gratuit și aer conditionat. Oferim cafea și snacks la locație. Apartamentul poate găzdui maxim 4-5 persoane.

Continue Reading
Close Menu