Apartament cu 2 camere

Apartament cu 2 camere

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS !

Apartamentul are 96 mp și include două dormitoare, o baie, TV cu ecran plat curbat cu canale prin satelit, o zonă de luat masa și un living foarte spațios. Apartamentul se află situat la mansarda clădirii și se bucură de o poziționare sudică, ceea ce îi oferă lumină naturală pe întreaga perioadă a zilei.

Apartamentul este dotat cu fotoliu pentru masaj.

Apartamentul este dotat cu wi-fi gratuit și aer condiționat. Oferim cafea și snacks la locație.

Apartamentul poate găzdui maxim 4-5 persoane.

Rezervare Online

Își poți rezerva camera sau apartamentul în regim hotelier direct de pe website-ul nostru

Cazare de Lux

Confortul superior oferit de atenția la fiecare detaliu și finisajele de lux ale imobilului nostru vin să vă asigure o vizită plăcută a orașului Bistrița.

Parcarea se poate face lângă imobilul nostru și este 100% gratuită pe timpul vizitei dumneavoastră. Pentru a asigura un grad de siguranță mai mare avem instalat un sistem de supraveghere CCTV.

DOTĂRI

Ce beneficii aveți?

Compania noastră vă pune la dispoziție toate informațiile necesare de care aveți nevoie pentru o vizită cât mai plăcută în orașul Bistrița și vă oferă cazare în cele mai bune condiții de confort și securitate.

Toate spațiile noastre de cazare sunt prevăzute cu supraveghere video, iar zona în care se află camerele în regim hotelier asigură atât liniștea necesară odihnei cât și distanțe foarte scurte până la magazinele de cartier, instituții etc.

Toți clienții noștri se vor bucura de cupoane de reduceri la centrul wellness de la demisolul imobilului în care sunt situate.

Detalii

Disponibilitate

Forumlar rezervare

Câmpurile cu * sunt obligatorii.Rezervă din 1 camere disponibile.

Apartament cu 2 camere is available for selected dates.

Lasă un răspuns

Close Menu