Camera 3 – camera single

Camera 3 – camera single

! Toate persoanele cazate la noi beneficiază de o ședință de haloterapie GRATUITĂ + 20% DISCOUNT la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS !

Rezervare Online

Îți poți rezerva camera sau apartamentul  în regim hotelier direct de pe website-ul nostru

Cazare de Lux

Confortul superior oferit de atenția la fiecare detaliu și finisajele de lux ale imobilului nostru vin să vă asigure o vizită plăcută a orașului Bistrița.

Parcarea se poate face langa imobilul noastru si este 100% gratuita pe timpul vizitei dumneavoastră. Pentru a asiugra un grad de siguranta mai mare avem instalate system de supraveghere CCTV.

Camera 3 are 17,7 mp, dotată cu baie cu duș, uscător de păr, prosoape, pat dublu. Orientarea camerei este sudică, cu vedere care străzile Petre Ispirescu și 1 Decembrie.

TV ecran plat și canale TV prin Telekom, Wi-fi gratuit, loc de parcare lângă cladire. Oferim cafea și snacks la locație.

DOTARI

Ce beneficii aveti?

Compania noastră va pune la dispoziție toate informațiile necesare de care aveți nevoie pentru o vizită cât mai plăcută în orașul Bistrița și vă oferă cazare în cele mai bune condiții de confort și securitate.

Toate spațiile noastre de cazare sunt prevăzute cu supraveghere video, iar zona in care se afla camerele în regim hotelier asigură atât liniștea necesară odihnei cât și distanțe foarte scurte până la magazinele de cartier, instituții etc.

Toți clienții noștri se vor bucura de cupoane de reduceri la centrul wellness de la demisolul imobilului in care sunt situate.

Detalii

Prețul 190 lei pe noapte

Disponibilitate

Forumlar rezervare

Câmpurile cu * sunt obligatorii.Rezervă din 1 camere disponibile.

Camera 3 – camera single is available for selected dates.

Lasă un răspuns

Close Menu