Calitate la superlativ!

English House este una dintre cladirile representative ale Bistritei, aflata la mai puțin de 40 km de lacul Colibița, Pasul Tihuța și munții Rodnei, locuri pe care toți cei care trec prin județul Bistrița-Năsăud ar trebui să le viziteze, acestea fiind de o frumusețe inestimabilă . English House va ofera spre inchiriere un apartament de 96 m2 și opt camere cu suprafețe între 15 si 37 m2, toate acestea fiind închiriate în regim hotelier.

Apartamentul și cele opt camere în regim hotelier sunt amplasate în centrul orașului Bistrița, pe strada Petre Ispirescu nr. 21, în fosta “Casa a Pionierului”, clădire care este nou renovată la cele mai înalte standarde de calitate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj, situat la 101 km de PBC Residence, compania noastra furniznd un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Informații

Toate cazarile beneficiaza de TV si canale TV prin Telekom, Wi-fi gratuit, mini-frigider cu băuturi non-alcoolice, loc de parcare.

CAMERE

Camerele pe care vi le propunem pentru a va petrece în mod plăcut vizita în orașul Bistrița au suprafețe cuprinse între 15 mp si 37 mp.  Vă punem la dispoziție trei camere single cu pat dublu, patru camere double cu pat king-size și o camera pentru familii cu un singur copil, această cameră beneficiind de baie cu cadă.

Toate camerele sunt dotate cu TV, wi-fi gratuit, cabina de dus, halate, papuci de casa etc.

APARTAMENT

Apartamentul are 96 mp și include două dormitoare, o baie, TV cu ecran plat curbat cu canale prin satelit, o zonă de luat masa, o bucătărie și un living foarte spațios. Apartamentul se afla situat la mansarda caldirii și se bucură de o poziționare sudică, ceea ce ii oferă lumină naturală pe întreaga perioada a zilei.

Apartamentul este dotat cu TV, wi-fi gratuit, cabina de dus, halite, papuci de casa etc.

Rezervare Online

Își poți rezerva camera sau apartamentul  în regim hotelier direct de pe website-ul nostru prin simpla apasare a link-ului de mai jos.

Cazare de Lux

Confortul superior oferit de atenția la fiecare detaliu și finisajele de lux ale imobilului noastru vin să vă asigure o vizită placută a orașului Bistrița.

Wi-Fi Gratuit

În camerele noastre wi-fi-ul este gratuit pe întreaga perioada a vizitei dumneavoastră și este asigurat de tehnologii de ultima oră care oferă un transferde date la cele mai înalte standarde în domeniu.

Loc de Parcare

Parcarea se poate face langa imobilul noastru si este 100% gratuita pe timpul vizitei dumneavoastră. Pentru a asiugra un grad de siguranta mai mare avem instalate system de supraveghere CCTV.

DOTARI

Compania noastră va pune la dispoziție toate informațiile necesare de care aveți nevoie pentru o vizită cât mai plăcută în orașul Bistrița și vă oferă cazare în cele mai bune condiții de confort și securitate.

Toate spațiile noastre de cazare sunt prevăzute cu supraveghere video, iar zona in care se afla camerele în regim hotelier asigură atât liniștea necesară odihnei cât și distanțe foarte scurte până la magazinele de cartier, instituții etc.

Toți clienții noștri se vor bucura de cupoane de reduceri la centrul wellness de la demisolul imobilului in care sunt situate.

LUMEA ESTE O CARTE, IAR CEI CARE NU CĂLĂTORESC CITESC DOAR O PAGINĂ!

Close Menu